Klanten paneel

Neem contact met ons op

  • Bel nu:0183 71 20 87
  • Verkoop Email:sales@123hostingservice.nl
  • Support Email:support@123hostingservice.nl
  • F.A.Q.Veel gestelde vragen

Sluit Support

Support

Domein API

Domein check

www.

Wanneer u wenst om domeinnamen vanuit uw eigen applicatie te beheren omdat u bijvoorbeeld reseller bent dan kunt u gebruik maken van onze DRS (domein registratie) rest api. Maatwerk ondersteuning en integratie ondersteuning hier in is mogelijk.

Uitleg over de API:

De hash code die u moet gebruiken wordt automatisch door ons aangemaakt en deze kunt u in het klanten paneel terug vinden. Het ip adres welke u gebruikt om met onze api te verbinden is het ip adres van de webserver waar uw probeert verbinding met onze api server te maken. Dit ip adres moet u in het klanten paneel in de ip allow list plaatsen.

Onder het kopje “Download bestanden” zijn voorbeeld codes van ons bijgevoegd. Hiermee hopen wij u de API nog duidelijker uit te kunnen leggen.

Om gebruik te kunnen maken van onze api moet soap enabled zijn in uw php versie.

Om de kans op fouten zo klein mogelijk te houden hebben wij onze API class beveiligd via IONCUBE, u heeft de ioncube loader nodig om ons script te laten draaien. Voor eventuele ondersteuning hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Tevens hebben wij een api class ontwikkeld voor het populaire online facturatie systeem HostFact© klik hier voor de pagina

 

Heeft u nog een goed idee voor de API en is deze nog niet toegevoegd aan de Feature list laat het ons dan weten!

Feature list
Dnssec
Resend activation e-mail